МС Общество България Форуми МС Общество България
Българската фондация за множествена склероза
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   Търсене Търсене    ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
Фондация МС Общество България не носи отговорност за достоверността на постингите на потребителите на форума. Отговорността за публикациите е единствено на техните автори.
МС Общество България Форуми
МС Общество България - Правила на форума

Регистрацията в сайта на МС Общество България ще Ви даде няколко възможности. Вие ще можете да получавате на посочен от Вас електронен или пощенски адрес информация за дейностите на фондацията, покани за събитията, които организираме, както и актуални материали за заболяванията множествена склероза и миастения гравис. Ще можете да попълвате анкетите от сайта и да пишете мнението си във форума.

Вашите данни са конфиденциални и няма да бъдат разпространявани по никакъв начин без ваше съгласие на трети лица.

Анкетите, които предлагаме имат за цел да представят картина на лечението, което се прилага при множествена склероза и миастения гравис в България, както и други медицински услуги и оценка на тяхната ефективност. Статистиката на резултатите от тази оценка също е достъпна за преглед на сайта или форума на фондацията.

Форумът е отлична възможност за комуникация и обмен на идеи и опит с други хора с множествена склероза и миастения гравис. За да можете да пишете във форума е необходимо да се регистрирате.

Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за евентуални хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Форум системата използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква лична информация; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Електронният ви адрес се използва за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Ще се радваме ако ни пращате в електронен вид авторски материали с ваши мисли, идеи, разкази, есета или поезия, или пък информация на български език за заболяванията множествена склероза и миастения гравис. Те могат да бъдат отразени на сайта на МС Общество България на подходящо място.

 

Правила за писане във форума и всички подфоруми

Фондация МС Общество България не носи отговорност за достоверността на постингите на потребителите на форума. Отговорността за публикациите е единствено на техните автори.

1. Преди да публикувате запитване за нещо, проверете дали някой преди вас не е задал същия или подобен въпрос. За целта ви препоръчваме да ползвате търсачката на форума.

2. Постинги с некултурно, грубо, вулгарно, неприлично, заплашително, сексуално-ориентирано съдържание или всякакъв друг материал, който нарушава законите, ще бъдат изтривани от модераторите без предупреждение. Моля спазвайте добрия тон когато пишете във форума. Уважавайте хората, които коментират заедно с Вас, дори да не сте съгласни с изказаното от тях мнение. Не използвайте обидни и нецензурни епитети! Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик).

3. Във форума се пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на кирилица! Всички теми и постинги, написани на латиница, ще бъдат изтривани. Форумът разполага със собствен кирилизатор. На латиница могат да бъдат изписани само имена на лекарства и хора. Писането само с главни или само с малки букви не се толерира.

4. В постингите към дадена тема се дискутира само съответната тема. Всички други коментари ще бъдат изтривани! Въздържайте се да пишете неща, които не са свързани с конкретната тема.

5. Тема, която е пусната в неподходящия раздел на форума, ще бъде премествана там, където й е мястото. Постингите между двама и повече участници, които коментират лични и/или странични неща и изместват фокуса на дадена тема ще бъдат премествани в подфорум Говорилня.

6. Заглавията на темите трябва да съдържат кратка и точна информация за обсъждания въпрос. Заглавия от типа "искам да попитам", "помогнете", "важно ли е?" ще бъдат редактирани по усмотрение на модераторите.

7. В този сайт НЯМА място за расизъм и той по никакъв начин няма да бъде толериран! Моля въздържайте се от язвителни коментари на расова, етническа, идеологическа, сексуална или религиозна основа.

8. Всякакъв вид СПАМ е забранен!

9. МС Общество България не толерира покупко-продажбата и рекламата на медикаменти чрез форума. По преценка на модераторите, такива съобщения ще бъдат изтривани.

10. Уебмастърът, администраторът и модераторите на форума имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.

11. Изтритите мнения ще бъдат връщани на авторите им чрез ЛС с обяснение защо са изтрити.

12. Ако потребител счита, че мнението му е неправомерно премахнато от модераторите на форума, има правото да поиска преразглеждане на случая от Администратора. За целта, потребителят трябва да изпрати ЛС на Администратора, съдържащо изтритото мнение.

13. При системно неспазване на правилата на форума, потребителят ще бъде изтриван и ще бъде забранено изпращане на постинги от неговия IP адрес.Powered by phpBB © 2001 - 2006 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov