stoyanig
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2014 8:29 pm Заглавие: д-р Атанас Михайлов |
|
|
Здравейте,
Нов съм в този форум и в болестта Множествена склероза. Тъй като близък на семейството ми от години минава по този път съм решил да се насоча директно към алтернативната медицина.
Моята съпруга е много доволна от един лекар, който съм посочил в заглавието на тази тема, д-р Атанас Михайлов. Тя имаше дълги години пробелми със забременяването и благодарение на него вече имаме нашият прекрасен и здрав син Момчил. Съпругата ми ме убеди, че трябва да отида при него защото е чувала, че е работел с хора с МС и честно казано аз съм склонен да опитам, защото видях какви чудеса направи с жена ми.
Затова искам да попитам има ли тук някой, който е следвал съветите на този доктор и какво е мнението му.
Знам че е много важно, когато ходиш при хомеопат да си 100% отдаден само на неговите методи, да ги спазваш стриктно и изобщо да му вярваш, както и да си кажеш всички болежки и притеснения. Затова въпросът ми е насочен само към онези от вас, които са били наистина откровени и стриктни в изпълняването на препоръките на този доктор.
Как се повлияхте? Имаше ли промяна състоянието ви? Моля ви разкажете.
Благодаря предварително на всички. _________________ Всичко е възможно |
|