popo_roro
|
Пуснато на: Сря Яну 20, 2016 9:33 am Заглавие: до mitko1752 |
|
|
Мислех да напиша този текст като ЛС към Митко, но реших да го пусна във форума, тъй като ми се иска да достигне до повече хора и да се избегнат излишните дискусии в останалите теми:
Пиша ти в качеството си на модератор във форума, но също така и като човек с 15-годишна диагноза МС. Доскоро и аз се "лекувах" като повечето пациенти с медикаментите, които предлага алопатичната медицина и считах всички други алтернативи за пълни глупости, с които човек само си губи времето. Преди 2 години си дадох сметка, че не съм бил прав и се отказах от всички лекарства.
Прекрасно те разбирам какво имаш предвид с коментарите си и в много случаи съм съгласен с теб, но те моля да се въздържаш да коментираш всяка тема по този начин, тъй като хората са с различен акъл и опит и подобни изказвания няма да променят ничия гледна точка, а само ще "втвърдят" позициите на традиционно и алтернативно мислещите. Това е път, който всеки трябва да открие сам за себе си и не е нещо, което може да бъде наложено със сила отвън. Предлагам ти да се възползваш от секцията "Алтернативи при МС и МГ", където можеш свободно да изразиш мнението си.
Предварително ти благодаря за разбирането! |
|