|
МС Общество България Българската фондация за множествена склероза
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kiril Monev
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2018 11:15 am Заглавие: Ново начало |
|
|
Днес излязох от къщи за пръв път от месец и половина. С рехабилитатора. В 8.30 сутринта. Поседях пред блока. Беше хубаво. Но вместо да се радвам аз се разплаках. Може да е от антидепресанта Прозак, който пия вече три седмици и ме побърква от странични ефекти. Но като гледам хората ме налагат много смесени чувства. Ама няма как.... Явно живота ми ще продължи така. Трябва да си купя и количка за да съм по мобилен. Че с канадката по 10 Тина метра с придружител не е работа. Убиват ме тонове въпроси - какво ще правя по цял ден? В един апартамент с двама възрастни хора? Даже животно нямам. Трябва нещо да правя? Иначе ще полудея.... Вие какво правите по цял ден в къщи (питам тези, които не работят)? Имате ли хоби? Замислих се да пиша книги? Преди съм писал. Ама нещо нямам настроение? Чета доста, но това омръзва. Телевизията и тя е лимитирана.... Освен да опитам да готвя? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ани
|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2018 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте Кирил, искренно се радвам за поставеното начало. Емоциите са нещо нормално и не се притестявайте да ги изразявате. Не съм психолог, но от опит зная, че е добре да не задържаш всичко в себе си. Гледането на телевизия много често натоварва. Не зная живеете ли в София, но ако сте от София заповядайте на срещите, които ще организира Фондацията. Вчера беше първата дата, а в събота на 15.09.2018 е втората. Проектът се нарича "Клуб - Да поговорим за МС и МГ". Срещите ще бъдат всяка седмица по теми, които вълнуват всички.
Проектът ще се осъществява и в другите градове, където Фондацията има клонове, а и не само в тях. Сега се поставя началото. Пишете какво Ви вълнува.
Идеята за животно е добра. Аз бих препоръчала коте. Невероятни животни са и не се гледат трудно. Готвенето също е добра идея. Готова съм да обсъждаме рецепти и като начало не много трудни, а лесни за изпълнение. Известно е, че най-добрите готвачи за мъже.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dream

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2018 2:52 pm Заглавие: |
|
|
@ Kiril Monev
Писах Ви на ЛС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|