| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
красимир
|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2010 7:11 pm Заглавие: Някой ползвал ли е МИДОКАЛМ |
|
|
| някой ползвал ли е мидокалм. Ако сте ползвали пишете. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
popo_roro
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:54 am Заглавие: |
|
|
| Мидокалм е едно от противоспастичните симптоматични лекарства, за което доста е писано във форума. Използвай търсачката! |
|
|
 |
s_ms
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 12:43 pm Заглавие: Re: Някой ползвал ли е МИДОКАЛМ |
|
|
| красимир написа: | | някой ползвал ли е мидокалм. Ако сте ползвали пишете. |
Аз съм го ползвал...доста добре ми действа.....освен върху спастичноста , на мен крайниците ми са винаги студени зимата...а Мидокалм-а ги затопля.... |
|
|
 |
stanka61
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 8:26 am Заглавие: някой ползвал ли е мидокалм |
|
|
| и аз съм го пила,но не забелязах ефект при мен.Явно на всеки организъм действа различно.С ъвета ми е,да ползвате този медикамент,от който сте намерили полза.Лекарите изписват такива лекарства,които облекчават симтомите при МС ,но не се знае при кого ще има ефект.Така,че организма ви сам ще ви покаже какво да пиете. |
|
|
 |
lucho
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2010 2:40 pm Заглавие: Re: някой ползвал ли е мидокалм |
|
|
Аз, да ви кажа, направо се побърках с моя /организъм/. Къмто 19-20.00 ч. се заслушвам в него и той тихо и монотонно ми нарежда: "Уискиии, уискииии..." Ливвам си една 100-грамка, гаврътвам я и след 10-на минутки той пак започва: "Водааа, водаааа..." Ужас, да ви кажа и хич и не стигам до мидокалм, баклофен или...квот там други ползват. Така че, май ще послушам Станчето  |
|
|
 |
Kushka
|
Пуснато на: Пон Апр 23, 2012 4:33 pm Заглавие: |
|
|
| Здравей.Аз трябваще да пия Мидокалм съвсем скоро, но пробвах и не ми понася. Не съм алергична, но просто мускулите ми така се отпускат, че омекват напълно и не мога да ги контролирам. |
|
|
 |
|