| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
leno
Регистриран на: 10 Яну 2005 Мнения: 262 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 12:32 pm Заглавие: Аква сорс |
|
|
| какво ще кажете за продуктите?Някой има ли опит с тях и наистина ли са толкова добри!? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Алекс
|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2005 1:11 pm Заглавие: Зелени водорасли |
|
|
Доколкото знам има много добър роден аналог на аква-сорс - продукти от синьо-зелени водорасли, които растат единствено в областта Рупите в южна България. Там има термални извори, в които те се развиват. Продукта се нарича "Рупи" и производител е Медика АД-Сандански.
Ако искаш да пробваш -имам мостра в офиса.
Препоръчват се при широк спектър заболявания. Хора с МС са ги взимали и чувам добри отзиви. |
|
|
 |
ropotamo
|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 11:04 pm Заглавие: АкваСорс добавки |
|
|
Повече за продуктите на АкваСорс можете да научите от:
http://superhrani.dir.bg |
|
|
 |
stanka61
|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Аз приемам чиста АФА/синьозелени еодорасли от езерото Кламат/ от 1998г. и се чувствам много енергична.Започнах да ги .вземам,защото прочетох,че съдържат почти всички аминокиселини,много витамини и минерали.А тогава някакъв доктор от Пловдив лекуваше МС с аминокиселини.Не зная,но си мисля,че благодарение на тях още се движа.Водораслите са екологично чиста храна, не лекарство,моято дава на организма всичко от коетО има нужда.
си мисля,че благодарение на тях още се движа. |
|
|
 |
mariya pp
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 4:48 pm Заглавие: |
|
|
здравейте,може ли да попитам за цената на тези хапчет,виждат ми се много надеждни и качествени.
P.S и да ви попитам вие как ги пиете и дали трябва да се правят някакви почивки. _________________ това което не те убива те прави по-силен |
|
|
 |
stanka61
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 5:29 pm Заглавие: |
|
|
| Водораслите на Аква Сорс за месец излизат 35 и нещо,но наистина са уникални.Аз ги вземам по 2 капсули на ден сутрин,защото се чувствам по-енергична.А по принцип трябва да се взмат по 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер.Имай в предвид,че това е профилактична доза.Но са скъпи и ги пия така.За 2 месеца 120 капсули са 68лв. и ст. на дистрибуторска цена без пътните разходи.Скъпи са,но аз съм много доволна от тях.Пия ги от 1998г.Но сега ги спрях,защото д-р Кметска ми изписа 5 вида хапчета и нямам финансова възможност да ги вземам.Иначе д-р Кметска каза за тях,че са добри и мога да ги пия по мой избор.Успех ти желая |
|
|
 |
mariya pp
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти за тази ценна информация,много се радвам ,че манерих място кадето мога да задам въпроси и да получа отговори,съвети и подкрепа,всички сте много лубезни и отслужливи.
Бадете здрави и не губете кураж  _________________ това което не те убива те прави по-силен |
|
|
 |
Margo
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 6:59 pm Заглавие: |
|
|
| Кога са били 60 лв, сега са 97.70р 120 бр. От дистрибутор. Аз също ужасно много искам да ги пия, но са ми скъпи, освен това мисля, че са по 3 на ден. Взимам сега спирулина, около 10-12лв, което пак са водорасли, от разл. източник. Определено имат ефект, дават енергия. |
|
|
 |
stanka61
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 5:26 pm Заглавие: |
|
|
| Цената,която казах е дистрибуторска.Станете дистрибутор за да си ги вземате по-евтино.Аз съм станала,не се занимавам с продажби,но си ги вземам само за себе си на по-евтина цена.Много съм доволна от тях.Успех. |
|
|
 |
Margo
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 6:49 pm Заглавие: |
|
|
| Умно предложение! Благодаря ти, Станка.4` |
|
|
 |
Margo
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2008 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Не те прекрствам, без да искам натиснах др клавиш  |
|
|
 |
Gosho Toshev
|
Пуснато на: Съб Юли 04, 2009 10:07 pm Заглавие: |
|
|
| Stanka гледам че имаш опит с продуктите на аквасорс. Аз мисля също да ги пробвам. Решил съм една година да си дам и да пробвам разни алтернативни методи за лечение. Не ми се скача на интерферони и разни препарати дето ползите при всеки са различни и дори лекарите не са наясно със тях. Та въпроса ми е. Имаш ли идея за някой специалист в София (аз живея близо до офиса на Костенски водопад) който да ми каже какво да пия и във какви количества за да не се лекувам по статии в интернет....... |
|
|
 |
deni26
|
Пуснато на: Пон Юли 06, 2009 6:25 pm Заглавие: |
|
|
| добър хомеопат е д-р петър найденов.Той се занимава и с АКВАСОРС-ПРОДУКТИ.0888520442 |
|
|
 |
ropotamo
|
Пуснато на: Сря Юли 15, 2009 7:49 pm Заглавие: АкваСорс |
|
|
През този месец има намаление - можете да станете дистрибутори на АкваСорс срещу 22лв. за стартов пакет и регистрация. Стандартната цена е 30лв.
Ползвате 30% отстъпка на продуктите. Регистрацията може да стане по пощата-не е нужно да се ходи в офиса.
Попълнете заявка за формуляри тук:
http://superhrani.dir.bg/_wm/contacts/?df=10 |
|
|
 |
Valentingn
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 8:53 pm Заглавие: Re: АкваСорс |
|
|
| ropotamo написа: | През този месец има намаление - можете да станете дистрибутори на АкваСорс срещу 22лв. за стартов пакет и регистрация. Стандартната цена е 30лв.
Ползвате 30% отстъпка на продуктите. Регистрацията може да стане по пощата-не е нужно да се ходи в офиса.
Попълнете заявка за формуляри тук:
http://superhrani.dir.bg/_wm/contacts/?df=10 |
Направо си ги купете от тук на 50 процента + подаръци, без да се налага да ви лъжат с мрежов маркетинг
цък
или от обикновен магазин тук |
|
|
 |
|