МС Общество България Форуми МС Общество България
Българската фондация за множествена склероза

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   Търсене Търсене    ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
Фондация МС Общество България не носи отговорност за достоверността на постингите на потребителите на форума. Отговорността за публикациите е единствено на техните автори.
Аква сорс
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    МС Общество България Форуми -> Хранене и хранителни добавки при МС и МГ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
leno

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Сря Фев 16, 2005 12:32 pm    Заглавие: Аква сорс Отговорете с цитат

какво ще кажете за продуктите?Някой има ли опит с тях и наистина ли са толкова добри!?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Алекс

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 16, 2005 1:11 pm    Заглавие: Зелени водорасли Отговорете с цитат

Доколкото знам има много добър роден аналог на аква-сорс - продукти от синьо-зелени водорасли, които растат единствено в областта Рупите в южна България. Там има термални извори, в които те се развиват. Продукта се нарича "Рупи" и производител е Медика АД-Сандански.
Ако искаш да пробваш -имам мостра в офиса.
Препоръчват се при широк спектър заболявания. Хора с МС са ги взимали и чувам добри отзиви.
Върнете се в началото
ropotamo

МнениеПуснато на: Нед Юли 27, 2008 11:04 pm    Заглавие: АкваСорс добавки Отговорете с цитат

Повече за продуктите на АкваСорс можете да научите от:
http://superhrani.dir.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
stanka61

Местожителство: гр.Добрич

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз приемам чиста АФА/синьозелени еодорасли от езерото Кламат/ от 1998г. и се чувствам много енергична.Започнах да ги .вземам,защото прочетох,че съдържат почти всички аминокиселини,много витамини и минерали.А тогава някакъв доктор от Пловдив лекуваше МС с аминокиселини.Не зная,но си мисля,че благодарение на тях още се движа.Водораслите са екологично чиста храна, не лекарство,моято дава на организма всичко от коетО има нужда.
си мисля,че благодарение на тях още се движа.
Върнете се в началото
mariya pp

МнениеПуснато на: Вто Ное 25, 2008 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте,може ли да попитам за цената на тези хапчет,виждат ми се много надеждни и качествени.
P.S и да ви попитам вие как ги пиете и дали трябва да се правят някакви почивки.
stanka61

МнениеПуснато на: Вто Ное 25, 2008 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Водораслите на Аква Сорс за месец излизат 35 и нещо,но наистина са уникални.Аз ги вземам по 2 капсули на ден сутрин,защото се чувствам по-енергична.А по принцип трябва да се взмат по 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер.Имай в предвид,че това е профилактична доза.Но са скъпи и ги пия така.За 2 месеца 120 капсули са 68лв. и ст. на дистрибуторска цена без пътните разходи.Скъпи са,но аз съм много доволна от тях.Пия ги от 1998г.Но сега ги спрях,защото д-р Кметска ми изписа 5 вида хапчета и нямам финансова възможност да ги вземам.Иначе д-р Кметска каза за тях,че са добри и мога да ги пия по мой избор.Успех ти желая
Върнете се в началото
mariya pp

МнениеПуснато на: Вто Ное 25, 2008 6:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти за тази ценна информация,много се радвам ,че манерих място кадето мога да задам въпроси и да получа отговори,съвети и подкрепа,всички сте много лубезни и отслужливи.

Бадете здрави и не губете кураж Wink
Margo

МнениеПуснато на: Вто Ное 25, 2008 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кога са били 60 лв, сега са 97.70р 120 бр. От дистрибутор. Аз също ужасно много искам да ги пия, но са ми скъпи, освен това мисля, че са по 3 на ден. Взимам сега спирулина, около 10-12лв, което пак са водорасли, от разл. източник. Определено имат ефект, дават енергия.
Върнете се в началото
stanka61

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2008 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цената,която казах е дистрибуторска.Станете дистрибутор за да си ги вземате по-евтино.Аз съм станала,не се занимавам с продажби,но си ги вземам само за себе си на по-евтина цена.Много съм доволна от тях.Успех.
Върнете се в началото
Margo

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2008 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Умно предложение! Благодаря ти, Станка.4`
Върнете се в началото
Margo

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2008 6:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не те прекрствам, без да искам натиснах др клавиш Smile
Върнете се в началото
Gosho Toshev

МнениеПуснато на: Съб Юли 04, 2009 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Stanka гледам че имаш опит с продуктите на аквасорс. Аз мисля също да ги пробвам. Решил съм една година да си дам и да пробвам разни алтернативни методи за лечение. Не ми се скача на интерферони и разни препарати дето ползите при всеки са различни и дори лекарите не са наясно със тях. Та въпроса ми е. Имаш ли идея за някой специалист в София (аз живея близо до офиса на Костенски водопад) който да ми каже какво да пия и във какви количества за да не се лекувам по статии в интернет.......
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
deni26

МнениеПуснато на: Пон Юли 06, 2009 6:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добър хомеопат е д-р петър найденов.Той се занимава и с АКВАСОРС-ПРОДУКТИ.0888520442
Върнете се в началото
ropotamo

МнениеПуснато на: Сря Юли 15, 2009 7:49 pm    Заглавие: АкваСорс Отговорете с цитат

През този месец има намаление - можете да станете дистрибутори на АкваСорс срещу 22лв. за стартов пакет и регистрация. Стандартната цена е 30лв.
Ползвате 30% отстъпка на продуктите. Регистрацията може да стане по пощата-не е нужно да се ходи в офиса.
Попълнете заявка за формуляри тук:
http://superhrani.dir.bg/_wm/contacts/?df=10
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Valentingn

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 8:53 pm    Заглавие: Re: АкваСорс Отговорете с цитат

ropotamo написа:
През този месец има намаление - можете да станете дистрибутори на АкваСорс срещу 22лв. за стартов пакет и регистрация. Стандартната цена е 30лв.
Ползвате 30% отстъпка на продуктите. Регистрацията може да стане по пощата-не е нужно да се ходи в офиса.
Попълнете заявка за формуляри тук:
http://superhrani.dir.bg/_wm/contacts/?df=10

Направо си ги купете от тук на 50 процента + подаръци, без да се налага да ви лъжат с мрежов маркетинг

цък
или от обикновен магазин тук
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    МС Общество България Форуми -> Хранене и хранителни добавки при МС и МГ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети