|
МС Общество България Българската фондация за множествена склероза
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yavorkamenovbs
|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2016 2:33 pm Заглавие: Здравейте , лечение въпрос . |
|
|
Здравейте , от днес със сигурност съм с диагноза МС цереброспинална форма. Говорих с невроложката ми за лечение тя започна да ми обяснява интерверони , които се бият мускулно и т.н . Още други куп неща едното било някакви аминокиселини и някфи си ей такива. И ми каза да си преценя с какво лечение да ме пуснат. Дали всеки ден да си бия инжекции или на седмица веднъж или на 5 месеца .. Нямам представа за какво иде реч , какво бихте ме посъветвали за лечение на МС-а ? какво да и кажа ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
popo_roro
|
Пуснато на: Нед Юли 17, 2016 10:05 am Заглавие: |
|
|
От начина, по който си описал нещата, единствено за интерфероните ми стана ясно. Честотата на приложение при тях може да бъде веднъж дневно или веднъж седмично. Кое е по-добре? Трудно е да се каже, но имай предвид, че те (както и всички други фармацевтични средства) се прилагат не за да те излекуват, а за да забавят скоростта на инвалидизация. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|