Фотоизложба Цветове от Мароко

15-03-2016

Александър Димитров от гр.Пловдив организира благотворителна фотоизложба "Цветове от Мароко", като събраните от нея средства дарява на фондация "МС Общество-България" за нейните дейности в подкрепа на хората с множествена склероза.
 
Експозицията бе вече в Пловдив (25.09 - 20.10.2014 г), а от 10.12.2014 г. ще бъде представена в гр.Варна, във фоайето на х-л"Аква".
Идеята е фотоизложбата да бъде представена в градовете на страната, в които Фондацията има клонове и може да съдейства за организирането и. 
 
Повече за фотоизложбата можете да видите тук.Кръгла маса "Множествена склероза - лечение и трудова заетост във време на икономическа криза"

Фондация МС Общество България организира пресконференция и кръгла маса "Множествена склероза - лечение и трудова заетост във време на икономическа криза" по случай отбелязването на Световния ден на множествената склероза в България 2013.

Read more... 11-03-2016
Мисия

След осъждането на Марин Калчев, болен от МС от Ловешкия съд за отглеждането на две растения коноп с цел облекчаване на различни симптоми на заболяването множествена склероза, от което страда, фондация МС Общество България прие за своя кауза изработването на правна, законова рамка за контролиран достъп до лечение с коноп и неговите екстракти.

Read more... 11-03-2016