Продължава ИНИЦИАТИВАТА – „Можем ли заедно да променим?“

03-08-2017

Фондация МС общество България приканва хората с множествена склероза (МС) и миастения гравис (МГ), както и техните близки, да се включат в създаването на списък за утвърждаването на статут национално представена организация (НПО). Необходимо е участието на минимум 1800 души. Придобиването на този статут ще доведе до:

 

Всички ние имаме право на достоен живот, можем ли заедно да променим?

 От нас зависи!


Необходими данни:        

  1. Трите имена
  2. ПК и точен адрес
  3. Процент инвалидност (ТЕЛК)
  4. Трите имена на близък човек и неговото ЕГН /не е задължителна точка/

Моля, изпращайте Вашите данни на пощенския или мейл адреса.Отбелязване на 15 години от учредяването на Фондацията

Във връзка с отбелязване на 15 години от учредяването си, Фондацията има идеята за създаване на рубрика „Сподели с мен“ с цел издаване на книга, която да събере нашите истории и съдби под мотото „Моят живот и ежедневие с МС“.

Read more... 03-08-2017
Национална кампания "Локомат за България"

По идея на д-р Анелия Хохвартер, Фондация "МС Общество-България" и Национална пациентска организация (НПО) стартират национална кампания за закупуването на ЛОКОМАТ за България - единствения по рода си робот за цялостна (а не частична) рехабилитация на тялото

Read more... 06-12-2016
Фондация „МС ОБЩЕСТВО БЪЛГАРИЯ” - клон Благоевград набира средства за откриването на Център за работа с хора, страдащи от множествена склероза (МС).

Центърът, за който „МС ОБЩЕСТВО БЪЛГАРИЯ” - клон Благоевград набира средства ще бъде първият по рода си център за рехабилитация не само в Благоевградска област, но и в цяла България.

 

В него ще могат да поддържат здравословното си състояние не само хората, болни от МС, но и страдащите от мускулни атрофии, радикулити, плексити, следоперативни усложнения, травми от счупвания, диабет и много други заболявания.

 

Можем да се обединим в каузата и всеки един от нас да помогне с колкото може. Да го направим!­­

 

УниКредит Булбанк

BIC:  UNCRBGSF

BG49 UNCR 7000 1522 2786 79

Read more... 13-05-2016