Кръгла маса "Множествена склероза - лечение и трудова заетост във време на икономическа криза"

11-03-2016

Събитието ще се състои от 11:00 часа на 29 май 2013 година в хотел Шипка, София. Регистрацията е отворена от 10.30 ч.

В дневния ред са предвидени да участват представители на институциите: НЗОК, МС комисиите от София и страната, Агенцията по заетостта, Главна инспекция на труда, Представителни организации на работодатели, работодатели и хора с МС.

Събитието е част от кампанията "Информираност за множествена склероза" на МС Общество България.

Предварителна програма на събитието можете да прочетете тук.

Ако желаете да участвате в дискусиите предвидени в дневния ред, моля потвърдете участие не по-късно от 27 май 2013 г. на имейлfondacia@msobg.org, като оставите име, телефон за контакт и имейл. Регистрацията е задължителна.Фотоизложба Цветове от Мароко

Александър Димитров от гр.Пловдив организира благотворителна фотоизложба "Цветове от Мароко", като събраните от нея средства дарява на фондация "МС Общество-България" за нейните дейности в подкрепа на хората с множествена склероза.

Read more... 15-03-2016
Мисия

След осъждането на Марин Калчев, болен от МС от Ловешкия съд за отглеждането на две растения коноп с цел облекчаване на различни симптоми на заболяването множествена склероза, от което страда, фондация МС Общество България прие за своя кауза изработването на правна, законова рамка за контролиран достъп до лечение с коноп и неговите екстракти.

Read more... 11-03-2016